SAKARYA / ADAPAZARI - Evrenköy Ortaokulu

Evrenköy Ortaokulu

Evren Mahallesi 333 nolu sokak no 39 Adapazarı/SAKARYA
Vizyon
Geleceğin yetişkinleri olan öğrencilerimiz, aileleri ve sosyal çevremiz için eğitim ve öğretimlerinde daima kaliteyi yüksek tutan, sürekli değişen ve gelişen bir kurum olabilmektir. Standartları yakalama yolunda demokratik, katılımcı, çağdaş bireyler yetiştirebilmek için okulumuzun tüm olanaklarını okul toplumuna sunan, eğitim-öğretim etkinliklerinin yanında sosyal etkinliklere önem veren, bölgemizde örnek ve lider bir okul olabilmektir.
Misyon
“Tüm öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine ve hayatlarını sürdürmelerine fırsat tanımak, onların 21. yüzyılın gelişen gereksinimlerine yanıt verebilecek eğitim ve öğretim ortamını yaratmak için VARIZ...”
09:00- 15:20
KALORİFERLİ
Ulaşım
Adapazarı merkez orta garajdan özel halk otobüsleriyle yarım saat de bir ulaşım mevcuttur.
Yerleşim Yeri
1999 depreminden sonra kurulan yeniknet bölgesi, karaman mah. karşısı, Sabahattin Zaim bulvarı 10. km.
11 km